Hertz Nederland breidt met onmiddellijke ingang Thrifty Autoverhuur uit naar alle Hertz vestigingen in Nederland. Later dit kwartaal volgen België en Luxemburg.

Thrifty Autoverhuur biedt een basis assortiment van voertuigen die maximaal 9 maanden oud zijn, met 100 kilometers vrij per dag en wordt gekenmerkt door een zeer scherpe en heldere prijs-kwaliteit verhouding. Thrifty Is toegankelijk via internet waarbij vooruitbetalen mogelijk is.

Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux, is enthousiast: “Wij waren al begonnen op onze luchthavens met Thrifty en dit blijkt een perfecte aanvulling te zijn op ons premium merk Hertz. Thrifty is voornamelijk gericht op de vrijetijdsmarkt. Wij zijn trots om Thrifty verder te kunnen uitbreiden en kijken uit naar meer!”

In Amsterdam is het lokale autoverhuurbedrijf Nedcars benoemd tot agent voor het merk Thrifty en Hertz zoekt voor beide merken verder naar nieuwe lokale partners. Ronald Meijers, directeur van Nedcars, reageert als volgt: “Wij zijn blij en trots op deze nieuwe samenwerking en zullen het merk Thrifty in Amsterdam als extra aanvulling op onze bestaande bestelwagenverhuur vorm gaan geven”.

Thrifty Autoverhuur is beschikbaar vanuit 1300 locaties wereldwijd en vanaf nu ook in 30 locaties van Hertz in Nederland.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.