Thalys heeft het Corporate Fares-programma gewijzigd. Om zowel bedrijven als reisbureaus te steunen lanceert Thalys gedurende de hele maand oktober een ‘Corporate’-aanbod dat beschikbaar is voor alle bedrijven, zonder minimale bestedingsdrempel.

Het Thalys Corporate Fares-programma is het B2B-aanbod dat specifiek ontwikkeld werd om aan de behoefte van bedrijven tegemoet te komen. Voortaan is dit beschikbaar zonder minimale bestedingsdrempel en zonder verplichtingen. Het aanbod bestaat uit een korting op de prijzen van drie routes naar keuze in het Thalys-netwerk:

  • 10% korting op de referentieprijs in Premium
  • 8% korting op de referentieprijs in Comfort
  • 5% korting op de referentieprijs in Standard

Het programma biedt bedrijven daarnaast ook interessante voorwaarden na verkoop:

  • Tickets kunnen 100% terugbetaald worden tot de dag na de reis;
  • Flexibele toegang op alle treinen van die dag;
  • Tickets kunnen voor het vertrek onbeperkt omgeruild worden;
  • Toegang tot de Lounges in Brussel-Zuid en Paris-Nord.

“Ondanks de opgelegde reisbeperkingen in de verschillende landen waar Thalys doorheen reist, blijven noodzakelijke reizen toegestaan. We willen bedrijven ondersteunen zodat hun zakenreizen naar België, Frankrijk, Nederland en Duitsland kunnen doorgaan. Dat doen we door frequent treinen te laten rijden, een milieuvriendelijke dienstverlening aan te bieden en prijsvoorwaarden op maat voor bedrijven op te stellen,” aldus Bertrand Gosselin, CEO van Thalys.

Inschrijven kan binnen enkele klikken op Thalys.com
Om van dit aanbod gebruik te maken moet het bedrijf zich simpelweg registreren op de website Thalys.com. Men krijgt daarna een code die toegang geeft tot de Corporate-tarieven. Deze code werkt enkel als er geboekt wordt via een reisbureau, een Self Booking Tool of de B2B website van een van onze distributeurs. Het bedrijf krijgt toegang tot deze tarieven gedurende een jaar.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.