Star Alliance heeft vandaag de plannen voor THAI Smile Airways aangekondigd om de volgende Connecting Partner in haar wereldwijde netwerk te worden. Dit liet Star Alliance CEO Jeffrey Goh weten in Seoul.

De Chief Executive Board van Star Alliance, die tijdens de 75e jaarlijkse algemene vergadering van de IATA in Seoul bijeenkwam, stemde in met de toetreding van THAI Smile Airways als onderdeel van het model voor de Connecting Partner van de Alliance.

Het Connecting Partner-model werd in juni 2016 door Star Alliance opgericht als aanvulling op het lidmaatschapsmodel.
In tegenstelling tot het volledige lidmaatschap van de Alliantie, waarvoor een commerciële band met alle gewone leden vereist is, vraagt ​​de meer regionale Connecting Partner-scope om commerciële relaties met slechts drie luchtvaartmaatschappijen.

Klanten die reizen op een reisroute met een overstap tussen een Star Alliance-luchtvaartmaatschappij en een verbindende partner, krijgen standaard check-in-alliantie-voordelen zoals passagiers en bagage.

Zodra aan alle toegangseisen is voldaan, wat aan het einde van het jaar wordt verwacht, wordt THAI Smile Airways de tweede Connecting Partner, die toetreedt sinds Juneyao Airlines in 2017 is toegetreden.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.