Swiss heeft de details van de eerste routes met zijn nieuwe premium economy-stoel bevestigd.

De luchtvaartmaatschappij onthulde zijn premium economy-cabine in juni vorig jaar en heeft nu de stoel gemonteerd in de eerste van 12 B777-300ER-vliegtuigen.

De eerste route met de stoel is vanaf begin maart Zürich-Miami, gevolgd door San Francisco vanaf half april en Sao Paulo vanaf eind april. Alle Zwitserse B777-300ER-routes zullen tegen eind mei premium economy aanbieden.

Kenmerken van de nieuwe cabine zijn onder meer een vaste zitschaal vervaardigd door ZIM, met een 15,6-inch tv-scherm en stoffen door Lantal uit Bern.

Klanten ontvangen een duurzame voorzieningenkit gemaakt van papier en profiteren ook van een welkomstdrankje, een keuze uit drie warme maaltijden, twee stuks ruimbagage tot 23 kg per stuk en korting op toegang tot de Business Lounges van de luchtvaartmaatschappij in Zürich en Genève luchthavens, evenals de Swiss Arrival Lounge van Zürich.

In een reactie op het nieuws zei de Zwitserse chief commercial officer Tamur Goudarzi Pour:

“Onze Swiss Premium Economy Class is een topproduct dat zich onderscheidt van onze internationale concurrenten. En ik ben verheugd dat we onze klanten nu deze nieuwe best-in-class vliegreiservaring kunnen bieden.

“Onze Premium Economy Class moet vooral aantrekkelijk zijn voor reizigers die tot nu toe Economy Class hebben gevlogen en hun comfort en gemak aan boord willen verbeteren. Het helpt ons dus ook om onze positie als premium carrier in de groeiende markt voor vakantiereizen te versterken.”

swiss.com

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.