Star Alliance en Aspire Lounge geopend op Schiphol

Vanmiddag zijn de Star Alliance en Aspire Lounge geopend op Schiphol. Aanwezig waren onder andere André van den Berg (CCO Royal Schiphol Group), Christian Draeger (VP Customer Experience Star Alliance) en Menno Biersma (CEO Swissport).

“We zijn er zeker van dat onze zakenreizigers erg blij zullen zijn met deze lounges. Bij Schiphol staan we voor excellente service en moeten we anticiperen wat reizigers willen. Met deze lounges doen we dat. We hadden vorig jaar 71 miljoen passagiers en verwachten er dit jaar nog meer. Daarom moeten we genoeg faciliteiten hebben om dit grote aantal passagiers onder te brengen”, aldus Van den Berg.

Draeger vult aan: “We hadden bij Star Alliance altijd de wens om een nieuwe lounge op Schiphol te openen. Het geeft onze passagiers de mogelijkheid om te relaxen tussen de vluchten door. We hebben meer dan 1.000 lounges wereldwijd, maar het design en uitzicht van de lounge op Schiphol is noemenswaardig. We denken dat deze lounge ook Schiphol als luchthaven aantrekkelijker maakt voor onze passagiers. We verwachten dat er 90.000 Star Alliance passagiers per jaar deze lounge zullen bezoeken.”

Biersma gaat verder: “We zijn instaat om de passagiersaantallen te laten groeien met de bouw van deze lounges, maar ook het servicelevel naar een hoger niveau te tillen. De gedeelde keuken is uniek in haar soort. Alles is aanwezig voor passagiers die tegenwoordig steeds meer verwachten van een lounge.”

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Austrian vaker naar Bangkok deze winter

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel

Ultraluxe: Four Seasons Private Jet Experience