Een keer zeer bijzonder overnachten? Wees er dan snel bij. Via Airbnb verblijf je nu in een spectaculair tiny house met een adembenemend uitzicht op de Chaîne des Puys vulkanen in Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrijk. Het verblijf zal worden gehost door de record brekende bergatleet Kilian Jornet, voor een verblijf van één nacht op 18 september 2021. Boekingen zijn mogelijk vanaf 19 juli om 9:00, op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Spectaculair verblijf
Gasten brengen de nacht door in een “LUMIPOD”, een uniek tiny house concept waarbij de ramen met een panoramisch uitzicht, binnen en buiten met elkaar verbinden. De overnachting kost slechts 1€* en is inclusief:

  • Een virtueel welkom door middel van een videogesprek met Host Kilian Jornet
  • Een begeleide rondleiding door het team ter plaatse om te leren over de rijke biodiversiteit van het natuurpark
  • Een uitgebreid diner voor twee met lokale producten van de Michelin-ster chef-kok Adrien Descouls
  • Een privé ochtend yogasessie met adembenemend uitzicht op de zonsopgang over de vulkaantop
  • Een spectaculaire vulkaanwandeling
  • Een ballonvaart met uitzicht op de Chaîne des Puys Vulkanen**.

Eén met de natuur
Nu steeds meer mensen contact met de natuur zoeken, bieden natuurparken de ideale inspiratiebron voor avonturiers. Tijdens dit specifieke verblijf krijgen gasten zowel stimulerende activiteiten voorgeschoteld alsmede rustgevende activiteiten om op adem te komen, te ontspannen en opnieuw contact te maken met de natuur. Ook leren gasten tijdens het verblijf meer over hoe vulkanen zorgen voor essentiële natuurlijke ecosystemen.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.