Singapore Airlines investeert ruim 32 miljoen euro in een grote opknapbeurt van de SilverKris en KrisFlyer Gold Lounges op Changi Airport Terminal 3.

De renovatie begint in augustus 2019 en moet halverwege 2021 zijn afgerond.
Het project levert 30 procent meer ruimte en capaciteit voor klanten op in de Terminal 3-lounges. De nieuwe lounges bieden meer open ruimtes, verbeterde faciliteiten en een breed scala aan Food & Beverages. Volgens Singapore Airlines krijgt elke lounge een moderne uitstraling, die toch huiselijk is.
Voor Suites en First Class-klanten komt er een nieuwe The Private Room en First Class Lounge. The Private Room biedt een full-service fine dining gedeelte.
De Business Class Lounge wordt uitgebreid en krijgt vier verschillende zones. Klanten met een korte overstap kunnen een hapje eten in een ontspannen caféomgeving, terwijl mensen met meer tijd uitgebreider kunnen eten in de eetzaal.
De nieuwe Business Class Lounge biedt een full-service bar die in de ochtend fungeert als plaats voor een zelfbedieningsontbijt.
De capaciteit van de KrisFlyer Gold Lounge zal verdubbelen. Deze krijgt speciale werkruimtes en wordt uitgerust met toiletten en douches.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.