Onder het motto ‘NL op Zakenreis’ houdt de ANVR op donderdagmiddag 2 februari een event voor zakenreisagenten, travel managers, zakenreisbedrijven en andere belangstellenden. Plaats van handeling is het auditorium van het Schiphol Hoofdgebouw. Business Traveller is mediapartner van het event.

Op het programma staan tal van sprekers, onder wie Willem van Ee, Directeur Consulaire Zaken en Visumbeleid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij vertelt over de steun die Buitenlandse Zaken kan bieden bij zakendoen in de huidige turbulente wereld.
Andere sprekers zijn Prof. dr. Mr .ir. Sicco Santema, TU Delft, die aan de hand van gedragsonderzoek vertelt hoe meer efficiency de vliegtijd met een uur kan verkorten.

Albert van Veen, Chief Information Officer (CIO) van Schiphol Group, biedt een kijkje in de luchthaven van de toekomst als voorbereiding op de zakenreiziger van 2025.
Maarten Markus, Managing Director NH Group, stelt de vraag: videovergaderen, couchsurfen, of toch gewoon een hotel?
Simon Ferguson, vice-president & Managing Director Noord-Europa van Travelport, zet uiteen hoe generatie Y straks zijn zakenreis regelt en welke techniek daarbij wordt gebruikt.
Henk Delfos (GfK) presenteert resultaten van het rapport ‘Business Travel Tomorrow’. Ofwel,  hoe reist de business manager in 2025 en wat verwacht hij van zijn leveranciers?
Onder leiding van Business Traveller Nederland, een uitgave van Travmedia, is er een afsluitende discussie met en over zakenreizigers.

De netwerkbijeenkomst is gratis toegankelijk voor ANVR-leden en andere geïnteresseerden in de wereld van business travel. Aanmelden kan via ikkomook@anvr.nl met vermelding van NAW-gegevens en of een (gratis) parkeerplaats in P12 nodig is. Deelnemers ontvangen een bevestiging.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.