De Wonderful Indonesia Weeks bij Garuda Indonesia zijn vandaag weer begonnen. Tijdens deze periode profiteert u van scherpe tarieven naar onder andere Jakarta, Bali, Ambon en Labuan Bajo.

Garuda Indonesia zet niet alleen de top tien Indonesische bestemmingen in het zonnetje maar ook vier extra bestemmingen, waaronder twee bestemmingen op de Molukken. Tevens zetten zij ook twee van de “10 nieuwe Bali’s” in de schijnwerpers, namelijk Belitung (TJQ) en Labuan Bajo (LBJ). Passagiers profiteren tot en met 19 september 2018 van aantrekkelijke tarieven naar onder andere Jakarta, Bali, Medan en Ambon, met uiterlijke uitreisdatum 04 juli 2019.

Bekijk hieronder de tarieven:

Jakarta vanaf € 639 Denpasar, Bali vanaf € 659
Lombok vanaf € 689 Surabaya vanaf € 689
Yogyakarta vanaf € 689 Medan vanaf € 689
Makassar vanaf € 689 Semarang vanaf € 689
Belitung Vanaf € 689 Manado vanaf € 779
Ambon vanaf € 779 Labuan Bajo Vanaf € 779
Ternate vanaf € 809 Langgur vanaf € 779

 

Voorwaarden en condities:
– Boekingsperiode: t/m 19 september 2018
– Reisperiodes: t/m 04 juli 2019
– Bagage 30 kg + sportuitrustingen t/m 23 kg gratis
* Inclusief tax, onder voorbehoud van koersfluctuaties

Een onontdekt stukje Indonesië is Belitung (TJQ). Dit paradijselijke eiland staat bekend om de parelwitte stranden, kristalheldere zee en prachtige rotsformaties. Het eiland Belitung is ook de ideale plek als uitvalsbasis voor de vele eilanden daaromheen.

Voor meer natuur is in deze editie van de Wonderful Indonesia Weeks ook de mogelijkheid om kennis te maken met Labuan Bajo (LBJ). Wist u dat Labuan Bajo de perfecte uitvalbasis is voor het nationaal park Komodo? Beide bestemmingen worden dagelijks direct aangevlogen vanaf Jakarta.

Passagiers vliegen al binnen 19 uur naar Ambon en daar kan worden overgestapt op een korte vlucht naar Langgur (LUV) of kies voor Ternate (TTE) en creëer een sublieme rondreis op de Molukken.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.