Sani Resort is bekroond erkenning als World’s Leading Family & Beach Resort 2019, een van de meest begeerde categorieën in de World Travel Awards. Sani Resort won dit jaar prijzen in drie categorieën, met eerder de bekroning als Europe’s Leading Family Resort en Greece’s Leading Family Resort. De titel van World’s Leading Family & Beach Resort 2019 is voor Sani Resort de ultieme beloning voor het voortdurende streven naar uitmuntendheid. 
De World Travel Awards, overal ter wereld erkend als de meest prestigieuze toerisme awards, rangschikken Sani Resort onbetwistbaar bij de beste resorts van de wereld. In verschillende categorieën worden genomineerden van wereldklasse erkend en gelauwerd voor hun schitterende aanbod en uitmuntende prestaties. De Grand Final Gala Ceremony 2019 vond op 28 november plaats in Muscat, Oman.

​De heer Dimitris Kontos, COO van Sani Resort, over het succes van Sani Resort: “Na de eerdere overwinningen dit jaar in de categorie voor Europa en voor Griekenland, zijn we blij dat we nu ook een erkenning hebben in een wereldcategorie. Deze prijzen zijn een eerbetoon aan het team en we zijn oprecht vereerd dat we dit jaar wereldwijd erkend en gelauwerd zijn. Zoals altijd bedanken we iedereen die voor ons heeft gestemd en onze gasten voor de voortdurende steun.”

Deze overwinning komt op het einde van een zeer succesvol seizoen 2019 voor Sani Resort, met de lancering van een aantal nieuwe ervaringen voor de gasten en de ontvangst van tal van onderscheidingen, van onder meer TripAdvisor, Condé Nast Traveller en Connoisseur Circle.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.