Na een zeer succesvolle pre-orderperiode zijn de Samsung Galaxy S10, S10+ en S10e vanaf vandaag verkrijgbaar in de winkel. Met een bekroonde camera, meer scherm en baanbrekende prestaties wisten de Galaxy S10, S10+ en S10e ruim 50% meer pre-orders te realiseren dan de Galaxy S9 en S9+ vorig jaar. Van de Galaxy S10, S10+ en S10e zijn bovendien meer exemplaren besteld in een kortere periode dan ooit, genoeg om het pre-order record te verbreken. De drie unieke smartphones spelen precies in op wat mensen verwachten van hun smartphone: mooie foto’s en video’s, apps die snel opstarten en een batterij die je de hele dag bijhoudt.

“Tien jaar geleden introduceerden we met de Galaxy S een smartphone die het toonbeeld werd van innovatie”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Die naam hebben wij hooggehouden en de drie modellen van de Galaxy S10 bouwen voort op deze erfenis. Met een beter scherm, meerdere camera’s en een hogere snelheid spelen wij in op de wensen van gebruikers. Zo maken we het leven leuker, slimmer en makkelijker.”

Bij de keuze voor een smartphone zijn en blijven voor veel Nederlanders de batterijduur (99%), beeldkwaliteit (97%), prijs (97%) en de kwaliteit van de camera (95%) het meest belangrijk. De Galaxy S10 en S10+ spelen daar moeiteloos op in. Zo heeft het verbeterde Dynamic AMOLED-display een ingebouwde vingerafdrukscanner en zijn de camera’s aan de voor- en achterkant krachtig en slim genoeg om mooie foto’s te maken, ongeacht de omstandigheden. Ook zijn de prestaties slimmer dan ooit. Met Wireless PowerShare laad je bijvoorbeeld je smartwatch op via de Galaxy S10 of S10+, terwijl de vernieuwde AI-software ervoor zorgt dat je batterij makkelijk de hele dag meegaat.

Uit onderzoek in opdracht van Samsung blijkt verder dat jonge Nederlanders (18 tot 25 jaar) op zoek zijn naar een smartphone die met één hand te bedienen is. Zij vinden hun ideale smartphone in de Samsung Galaxy S10e. De nieuwe S10e heeft alle essentials die je nodig hebt – van een krachtige camera tot snelle prestaties – in een compact formaat.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.