Samenwerking Hertz en Cathay Pacific

Hertz Global en Cathay Pacific’s gaan een samenwerking aan, die gevierd wordt met een promotie. Enerzijds introduceert Hertz een website voor passagiers van Cathay Pacific om bij Hertz, Dollar en Thrifty een auto te huren. Anderzijds krijgen passagiers van Cathay Pacific 20 procent korting als ze voor 31 januari 2017 een auto bij Hertz reserveren en deze voor 31 maart 2017 ophalen.

Hertz Global (NYSE:HTZ) is de autoverhuurpartner van Cathay Pacific geworden, een samenwerking die beide partijen voor twee jaar aangaan. Om dit te vieren ontvangen passagiers van de airline automatisch een korting van 5% bij Hertz Autoverhuur. “Dit is een belangrijke mijlpaal in onze langdurige relatie met de vliegmaatschappij,” zegt Eoin MacNeill, Vice President, Hertz Asia Pacific.

Leden van Asia Miles, het loyaliteitsprogramma van Cathay Pacific, verdienen tot 2000 extra Asia Miles voor elke gekwalificeerde huur. Buiten deze aanbieding om, ontvangen leden van Asia Miles, 500 Asia Miles per huur en korting tot 10 procent op autohuur bij Hertz.

Green en Silver leden van de Marco Polo Club ontvangen een gratis upgrade naar een hogere autocategorie. De Gold en Diamond leden van de Marco Polo Club ontvangen 10 procent op de Hertz Prestige en Fun Collection en een dubbele upgrade zonder extra kosten, indien beschikbaar.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Austrian vaker naar Bangkok deze winter

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire

Mercedes presenteert GT-topmodel

Ultraluxe: Four Seasons Private Jet Experience