Na de succesvolle opening van Ruby Louise Hotel & Bar in Junghof Plaza in juni 2021, heeft de in München gevestigde Ruby Group, geleid door CEO en oprichter Michael Struck, een nieuwe locatie voor haar tweede hotel in Frankfurt verworven. De locatie bevindt zich in het Allerheiligenviertel – gelegen in het centrum van Frankfurt nabij Konstabler Wache.

Dit gebied heeft de afgelopen jaren een transformatie ondergaan en zal zich blijven ontwikkelen met de opkomst van de nieuwe wijk MAIN YARD waar onder andere ook een groot aanbod aan kunst, cultuur en gastronomie gevestigd zal worden.

Het indrukwekkende nieuwe gebouw van zeven verdiepingen, gelegen tussen de Breite Gasse en de Lange Straße, zal 284 kamers en een uniek dakterras hebben. Door de samenwerking met de ORT Group heeft Ruby een sterke partner aan haar zijde om dit project in het centrum van Frankfurt te realiseren.

Niet alleen ligt de nieuwe Ruby locatie in het centrum van deze nieuwe culturele wijk, maar het is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met het S-Bahn-station ‘Ostendstraße’ voor de deur is er een directe verbinding naar het centraal station en de luchthaven van Frankfurt. De opening van het hotel is gepland voor het voorjaar van 2025.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.