Onder de titel ‘A World Like Never Before’ heeft Qatar Airways een nieuwe campagne in Hollywoodstijl gelanceerd. Volgens de airline gaat het om zijn grootste en meest filmische merkcampagne tot nu toe.

Belangrijk onderdeel is een film over een gezinsreis met Qatar Airways, waarvoor inspiratie werd gezocht in Hollywood. Deze neemt passagiers mee op een magische reis naar fantasiewereld. Het gezin bezoekt de romantische straten van Parijs, de bruisende ijspiste en parades van New York, de gezellige drukte van Hong Kong, het comfort en de rust van de A380 lounge van Qatar Airways, en de mix van traditioneel en modern Doha. Tenslotte keert het gezin terug naar zijn QSuite met echte bedden aan boord van Qatar Airways.

Volgens de airline laat de film de merkwaarden van Qatar Airways zien. ‘Hij toont hoe trots we zijn dat we uitzonderlijke service kunnen bieden aan passagiers over de hele wereld. Het is de bedoeling om de kijkers te inspireren en charmeren, en hun de mogelijkheden van Qatar Airways te laten zien als snelst groeiende luchtvaartmaatschappij ter wereld. Bij ons ligt de weg open naar meer dan 160 opwindende bestemmingen wereldwijd.’

Bekijk hier de film.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.