Qatar Airways verlengt het aanbod van flexibele boekingsmogelijkheden voor haar passagiers, voor alle vliegtickets die vóór 31 december 2020 worden geboekt.

Passagiers die hun reisplannen moeten wijzigen, kunnen:

  • hun tickets voor twee jaar behouden
  • gebruik maken van onbeperkte datumwijzigingen
  • hun ticket inruilen voor een toekomstige reisvoucher met 10% extra waarde
Passagiers waarvan de reisplannen beïnvloed werden door factoren waarop zij geen invloed hebben, kunnen:
  • hun bestemming wijzigen: voor Priviledge Club-leden kan dit binnen dezelfde continentale regio als de oorspronkelijke bestemming, voor niet-leden kan dit binnen een straal van 800 km (500 mijl)
  • hun ticket inruilen voor Qmiles
  • hun ticket kosteloos laten terugbetalen
De nieuwste omboekingsmogelijkheden van Qatar Airways zorgen voor een ongeëvenaarde gemoedsrust voor de passagiers. De nationale luchtvaartmaatschappij van de staat van Qatar vliegt nu meer dan 650 keer per week naar meer dan 90 bestemmingen en biedt zo meer flexibele reismogelijkheden naar meer wereldwijde bestemmingen dan welke andere luchtvaartmaatschappij dan ook. Voor de volledige voorwaarden, ga naar qatarairways.com/RelyOnUs.

Tijdens hun reis kunnen passagiers van Qatar Airways de hoogste standaard van hygiëne en de nieuwste veiligheidsmaatregelen verwachten, zowel aan boord als op de state-of-the-art Hamad International Airport (HIA) in Doha, Qatar. De veiligheidsmaatregelen aan boord van de luchtvaartmaatschappij omvatten persoonlijke beschermingsmiddelen voor het cabinepersoneel en een gratis beschermkit en wegwerpbare face shields voor passagiers. Business Class-passagiers in vliegtuigen die uitgerust zijn met Qsuite kunnen genieten van de privacy die deze bekroonde Business Class seat biedt, met onder andere verschuifbare scheidingswanden en de mogelijkheid om een ‘Do Not Disturb (DND)’-lampje te gebruiken. Qsuite is beschikbaar op vluchten naar meer dan 30 bestemmingen, waaronder Amsterdam.

Bovendien heeft HIA strenge schoonmaakprocedures en social distancing maatregelen in de terminals ingevoerd. Alle passagier touchpoints worden elke 10 à 15 minuten ontsmet en de boarding gates en balies van de bus gates worden na iedere vlucht schoongemaakt. Bij de immigratie- en veiligheidscontrole zijn er mogelijkheden de handen te ontsmetten. Voor meer informatie over het veiligheidsbeleid en de procedures van Qatar Airways, ga naar qatarairways.com/safety.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.