Qatar Airways kondigt vandaag de start aan van een grootse ‘Back to school’ campagne in Nederland met exclusieve kortingen. Reizigers genieten van scherpe prijzen zowel in Economy Class als Business Class. Economy Class tarieven starten vanaf 519 euro en Business Class tarieven starten vanaf 1779 euro.

Alle tarieven bij Qatar Airways zijn inclusief ruimbagage en stoelreservering. De promotie is geldig op vluchten van Qatar Airways bij boeking van 2 tot en met 8 september 2019 voor reizen tot 31 augustus 2020, naar alle continenten en bestemmingen, inclusief Azië, Zuid-Afrika en het Midden-Oosten die in Nederland erg in trek zijn.

Aanbod

Met deze bijzondere promotie wil Qatar Airways het ruime en aantrekkelijke aanbod het hele jaar door in de kijker plaatsen. Vanuit de hub Doha vliegt Qatar Airways naar 160 bestemmingen wereldwijd tegen scherpe tarieven. Passagiers kunnen in dit snelgroeiende netwerk op zes continenten heel wat nieuwe, inspirerende plekken vinden om te ontdekken, zoals de wereldbestemmingen Bangkok, Bali, Windhoek en ook Doha.

Stopover

Reizigers die naar verre bestemmingen reizen kunnen kiezen voor een stopover in Doha om hun vakantie te verlengen en deze opkomende stad te bezoeken. Deze onontdekte parel in het Midden-Oosten kan omschreven worden als zowel authentiek als trendy, met moderne hotels en een veelzijdig aanbod vol cultuur, avontuur en strand.

Business

De aanbiedingen kunnen een gelegenheid zijn om kennis te maken met Qsuite, ‘World’s Best Business Class’. Qsuite is een uniek product onder de luchtvaartmaatschappijen met een privé suite in Business Class. De suite kan tijdens een nachtvlucht opgezet worden als een tweepersoonsbed. Daarbij heeft Qsuite inklapbare panelen voor meer privacy, waarmee passagiers een privéruimte kunnen creëren die hen afscheidt van de stoelen naast hen.

Qatar Airways heeft dit jaar een reeks nieuwe bestemmingen gelanceerd zoals Davao (Filipijnen), Mogadishu (Somalië), Izmir (Turkije), Rabat (Marokko), Malta en Lissabon (Portugal). In oktober 2019 voegt de luchtvaartmaatschappij ook nog Langkawi (Maleisië) en Gaborone (Botswana) toe aan het uitgebreide netwerk.

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.