Qatar Airways heeft zijn beloningsprogramma voor zakenreizen vernieuwd. Daarmee kunnen nog meer bedrijven op voordeel rekenen, zegt de airline.

Het programma Beyond Business werd gelanceerd in januari 2019 en was vooral gericht op de zakelijke reisbehoeften van het midden- en kleinbedrijf (MKB).
Het nieuwe programma richt zich op bedrijven van elke grootte en biedt meer flexibiliteit en op maat gemaakte zakenreisoplossingen.

De nieuwe Beyond Business kreeg een soft lancering in juli dit jaar. Het vernieuwde programma is nu officieel gelanceerd en omvat vijf exclusieve niveaus: Elevate, Accelerate, Ascent, Advance en Achieve.
Bedrijven kunnen zich gratis inschrijven voor het programma op het Elevate instapniveau, zonder jaarlijkse verplichte besteding.

Beyond Business-leden kunnen Qrewards verdienen en inwisselen voor vluchten en andere diensten, naast speciale voordelen en flexibiliteit, terwijl werknemers tegelijk recht hebben op het verdienen van persoonlijke frequent flyer-punten via de Qatar Airways Privilege Club. (Foto Shutterstock).

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.