Qatar Airways blijft vluchten uitvoeren om zoveel mogelijk passagiers te repatriëren die ver van huis zijn gestrand. In de komende periode vliegt Qatar Airways verder vanuit Amsterdam met dagelijkse vluchten zoals voorheen.

De dagelijkse vluchten tussen Doha en Brussel worden vanaf 26 maart tijdelijk teruggebracht naar vier vluchten per week. Gezien de situatie dagelijks evolueert, is het mogelijk dat de luchtvaartmaatschappij haar vluchtschema dient aan te passen, meldt de airline.

‘Het bestuur van Qatar Airways is zich ervan bewust dat dit een zeer moeilijke periode is en dat er over de hele wereld mensen zijn die een manier trachten te vinden om naar huis terug te keren. Qatar Airways blijft meer dan 150 vluchten per dag uitvoeren en helpt zoveel mogelijk mensen met hun geliefden te herenigen.’ De maatschappij bedient meer dan 70 steden over de hele wereld. De airline monitort voortdurend waar de vraag en behoefte het grootst zijn en voegt waar mogelijk capaciteit toe via extra vluchten of grotere toestellen.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.