Pulitzer Amsterdam heeft een plek bemachtigd op de zeer invloedrijke lijst met de 20 beste hotels ter wereld 2018 van Condé Nast Traveller. Pulitzer Amsterdam wordt benoemd als een van de beste city hotels wereldwijd.

The Gold List van het Engelse Condé Nast Traveller bestaat uit de favoriete hotels, restaurants, cocktailbars en beachclubs van het jaar. Elk jaar reizen de redacteuren van het welbekende reistijdschrift de wereld rond en verblijven ze in enkele van de beste hotels, variërend van villa’s in Toscane tot woestijnretraites in Utah. De redacteuren komen vervolgens samen en compileren hun 20 favoriete hotels om de jaarlijkse Gold List te creëren. De keuze van de redactie voor de beste hotels ter wereld beslaat 6 continenten en 47 landen.

De Engelse publicatie omschrijft Pulitzer als; “Reizend door de tijd van de vijfentwintig historische panden, heeft deze plek 400 jaar aan verhalen van vorige bewoners opgenomen. Binnen wordt de frisse en uitgesproken verbeelding gecombineerd met de verschillende historische elementen, modern Nederlands design en een geheel eigenzinnige charme.”

Ook vertelt Condé Nast: “Een enorme leuke locatie om te verblijven en het overtreft zijn rivalen ver door zich te verbinden met zowel de oude stenen als de levendige, eigentijdse geest van Amsterdam.”

Al eerder wist Pulitzer Amsterdam diverse onderscheidingen in de wacht te slepen, waaronder de “It-List” 2017 van Travel + Leisure, de Franse Villegiature Award voor Best Interior Design and Architecture en de Engelse AHEAD Best Hotel Renovation and Restoration. 

Het Amsterdamse vijfsterrenhotel heropende in augustus 2016 opnieuw haar deuren na een 1,5 jaar durende verbouwing en restyling van alle vijfentwintig grachtenpanden,. Een mix van eclectische details en designstukken, samen met het individuele karakter van elk grachtenpand, laten Pulitzer Amsterdam tot leven komen. 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.