China Airlines is met haar eerste A350-900 XWB op Schiphol Airport feestelijk onthaald. Het toestel is vandaag aan de gate verschenen waar tal van genodigen het verwelkomen. Niet alleen de non-stop vlucht tussen Taiwan en Nederland wordt gevierd, ook de codeshare met KLM. Er zijn nu gezamenlijk elf vluchten per week. Beide CEO’s waren bij de ontvangst aanwezig.

Met ingang van vandaag breiden KLM en China Airlines hun code-share & block-space programma verder uit, en ook dat wordt op deze dag gevierd. China Airlines is de eerste vliegtuigmaatschappij in Taiwan die de A350 introduceert en zal de tweede airline zijn die dit type toestel inzet voor vluchten naar en vanaf Amsterdam.

De A350, die zal worden ingezet op non-stop vluchten van Taipei naar Amsterdam, Rome en Wenen, wordt geleidelijk aan in de vloot geïntroduceerd, met vier toestellen in 2016, zes in 2017 en nog eens vier in 2018.

Business Traveller kon ook een blik aan boord werpen en de nieuwe Business Class, Economy Premium en economy zien. Enkele foto’s als impressie: business, premium en eco.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.