Postillion Hotels heeft een nieuw hotel in het World Trade Centre (WTC) Rotterdam geopend. De Nederlandse hotel- en congresketen opende in 2015 al een Convention Centre in het Rotterdamse rijksmonument en voegt hier nu hotelaccommodatie aan toe.

De voormalige kantoorruimtes zijn omgebouwd tot 168 hotelkamers, met in het interieur een knipoog naar onder andere de skyline van Rotterdam. Eerder deze maand opende Postillion ook een Meeting Centre in The Globe, Den Haag. De hotelketen kiest er bewust voor om te blijven investeren in deze uitdagende tijd en wil daarmee haar positie op de internationale congresmarkt versterken.

Aanwezig in wereldsteden

Erik-Jan Ginjaar, algemeen directeur Postillion Hotels: “Met de opening van een hotel in onze vestiging in Rotterdam geven wij verder vorm aan onze ambitie om internationale congresgasten aan te trekken en optimaal te kunnen bedienen. Door aanwezig te zijn op prominente locaties in Nederlandse wereldsteden bieden wij onze gasten uit binnen- en buitenland een complete Meet-Work-Stay ervaring. Rotterdam is één van de snelst groeiende markten voor zakelijk toerisme in Nederland en daarom voor ons een logische uitbreiding.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.