Een verbazingwekkende verscheidenheid aan landschappen, een rijke mix van culturen en de vriendelijkheid van de mensen; zet zakenreizen om in levenslange herinneringen in Peru. Ofwel, Peru: een bestemming met unieke ervaringen voor MICE Toerisme

Met een economie die de Latijns-Amerikaanse boost van de afgelopen jaren heeft geleid. Het erfgoed van ons verleden past naadloos in de moderniteit, een van de meest opmerkelijke voorbeelden is de bloeiende groei van internationale hotelketens die hun inspanningen op de Peruaanse markt hebben gericht.

Balkon van het Hotel Inkaterra La Casona, Cusco

De strategische ligging van ons land maakt het een voor de hand liggende keuze voor internationale evenementen. We ontvangen directe vluchten vanaf ‘s werelds belangrijkste steden op Jorge Chavez International Airport, beschouwd als de beste luchthaven in Zuid-Amerika volgens de World Airport Awards 2019. Vanaf hier kunt u aansluitende vluchten nemen naar de beste, door UNESCO erkende, toeristische bestemming van Peru zoals Arequipa en Cusco.

Paracas Libertador Hotel © Gihan Tubbeh/Promperu

Ons cultureel erfgoed en onze geografische variëteit hebben ons experts gemaakt in het aanbieden van een wereldklasse keuken. Peru heeft de laatste zeven jaar op rij de titel “World’s Leading Culinary Destination” gewonnen en twee Peruaanse restaurants hebben een plaats verdiend op The World’s 50 Best Reaturants 2019 lijst.

Rocoto Relleno, Arequipa © José Cáceres/Promperu EN Quinoa met geglazuurd varkensvlees en Teriyaki saus © Sandro Aguilar/Promperu

Al deze kenmerken onderstrepen de rijkdom en cultuur van Peru en wacht op uw volgende evenement.

Ontmoet ons op de Busines Traveller & MICE Fair op 9 september.

Ontdek meer op: http://meetings.Peru.Travel

Credit openingsfoto: Lima Convention Center © Promperu

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.