Luchthaven Düsseldorf heeft weer aanbiedingen voor goedkope en makkelijke parkeermogelijkheden. In totaal zijn er 20.000 parkeerplaatsen beschikbaar op de luchthaven Düsseldorf. Er worden verschillende categorieën aangeboden.

Voor “koopjesjagers” is parkeerplaats P13 in de periode van 7 april – 6 november zeer geschikt: één week voor slechts €29, iedere volgende week voor €19. De prijs voor P3, die zich dichtbij de terminal bevindt, wordt in de vakantieperiode van 30 juni tot 3 september verlaagd tot €79 voor één week. Iedere extra week kost dan €19.

Vanaf 7 april gelden er ook aantrekkelijke weekspecials!  In de geheel nieuwe, dichtbij de terminal gelegen parkeergarage P25, betaal je slechts €59 voor de eerste week. In de populaire P7 garage of op P22 parkeer je al voor €79 per week; elke extra week kost €19.

Zelfs een weekend (van vrijdag tot zondag) parkeren in P3 is met ingang van 7 april al mogelijk voor €39.
Parkeerplaatsen kunnen online geboekt worden op: parken.dus.com. Passagiers kunnen met behulp van de ‘parkeercalculator’ de actuele prijzen en parkeermogelijkheden van vliegveld Düsseldorf vergelijken.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.