Oudste hotel van Amsterdam wordt eerste lid Tivoli Nederland

Ooit bekend als de voormalige Kloveniersdoelen en momenteel gerenommeerd als NH Collection Doelen, wordt het oudste hotel van Amsterdam vanaf maart 2023 het eerste lid van het merk Tivoli in Nederland onder de naam Tivoli Doelen Amsterdam Hotel.

Het historische vijfsterren hotel aan de Amstel is een bekend stadsgezicht daterend uit de 18e eeuw. Tivoli Hotels & Resorts geeft aan dat het Amsterdamse hotel ‘met zijn geschiedenis, gratie en elegantie past het oudste hotel van de stad perfect bij het merk Tivoli, dat bekend staat om zijn culturele erfgoed en oprechte verbondenheid met de bestemming.’

Tivoli Hotels & Resorts heeft momenteel 16 hotels in vier landen (Portugal, Brazilië, Qatar en China) en is eigendom van Minor Hotels, in Europa beheerd door NH Hotel Group. Met de opening van het Tivoli Doelen Amsterdam Hotel zal het merk zijn portfolio uitbreiden en de Nederlandse markt betreden.

90-jarig bestaan

Tivoli Doelen Amsterdam Hotel voegt 81 kamersleutels toe in categorieën variërend van deluxe kamers tot suites met hun eigen unieke verhalen. Het hotel zegt garant te willen staan voor een onderdompeling in de lokale cultuur, gecombineerd met de uitstekende service en persoonlijke aandacht waar het merk Tivoli bekend om staat.

General Manager Ludo de Jong van Tivoli Doelen Amsterdam bevestigt: “We zijn verheugd om het nieuwste lid van het Tivoli netwerk te worden. Het historische boetiekhotel zal een perfecte aanvulling zijn op het Tivoli portfolio. De Portugese savoir-faire zal een lokaal Amsterdams tintje krijgen, qua bezienswaardigheden, ervaringen en gastronomie.”

Als in maart 2023 het merk Tivoli naar Amsterdam komt, viert het Portugese moederbedrijf tevens haar 90-jarig bestaan. Het hotelmerk zal dit met verschillende feestelijke acties vieren worden op elke bestemming. De keten is ook van plan dat de uitbreiding van het merk in Europa op volle kracht zal zetten met, behalve Tivoli Doelen, ook een nieuw hotel in Spanje en Portugal.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring