Oscar van Wees nieuw bestuurslid NATM

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Nederlandse Associatie voor Travel Management (NATM). Oscar van Wees heeft zich als kandidaat beschikbaar gesteld en kon tijdens de ALV benoemd worden tot NATM bestuurslid.

Op 22 november jl, is een nieuw bestuurslid benoemd. Op 22 november 2022 heeft er een tussentijdse bestuurswisseling plaatsgevonden. De huidige penningmeester, Martin Wijlens van Safeture, moest tussentijds aftreden doordat het uitoefenen van zijn functie niet meer te combineren was met de rol van bestuurslid bij de NATM. Oscar van Wees heeft zich als kandidaat beschikbaar gesteld en kon tijdens de ALV benoemd worden tot NATM bestuurslid.

Het bestuur bestaat nu uit Inge Kuijpers (MSD), voorzitter, Lydia de Kousemaeker (Fujifilm Europe) en Oscar van Wees (VCK Travel), penningmeester. De functie van NATM-voorzitter wordt altijd ingevuld door een zogeheten Direct Member, iemand die verantwoordelijk is voor het travel management bij een bedrijf, een non-profit organisatie of de overheid.

Het bestuur wordt voor een periode van drie jaar gekozen, met de mogelijkheid tot drie jaar verlenging. Kuijpers is bestuurslid sinds november 2020 en voorzitter sinds april 2021, De Kousemaeker is bestuurslid sinds april 2021. De dagelijkse organisatie en belangenbehartiging van de NATM blijft in handen van managing director Odete Pimenta da Silva.

Door de benoeming van Oscar van Wees als bestuurslid is hij gelijktijdig afgetreden lid van de financiële commissie. Zijn plaats is ingenomen door Erna Smits (Thales Nederland).

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Tried & Tested: NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire