Novotel probeert haar hotelgasten te stimuleren om vaker voor te lezen aan hun kinderen. De Novotel Bedtime Stories vond plaats tijdens de Nationale Voorleesdagen, die jaarlijks worden gehouden om voorlezen te stimuleren.

Tijdens deze speciale editie werkte Novotel samen met LINC vzw die een workshop voorlezen voor ouders kwam geven en vroeg het aan de bekende Vlaamse jeugdauteur Stefan Boonen om verhaaltjes te komen voorlezen voor het slapengaan.

Novotel  laat alle kinderen jonger dan 16 jaar gratis logeren en ontbijten. Met Bedtime Stories wilt Novotel nog een stapje verder gaan en ouders aanzetten om meer voor te lezen. Kim Wamper, Communicatie & PR Manager Benelux: ‘Bij Novotel vinden we het belangrijk om gezinnen naar onze hotels te halen. Novotel Bedtime Stories is een gloednieuw en verfrissend initiatief om ouders te laten zien hoe leuk het is om voor te lezen aan je kinderen. Novotel vroeg aan de aanwezige kinderen en hun ouders tijdens Bedtime Stories ook om hun eigen verhaaltje voor het slapengaan te schrijven. Deze verhaaltjes zullen worden gebundeld en nadien online worden gedeeld en beschikbaar gemaakt voor hotelgasten.’

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.