Nobu Hotels heeft haar derde Spaanse hotel toegevoegd, na de renovatie en heropening van het voormalige Gran Hotel Torre Catalunya als het Nobu Hotel Barcelona.

Gelegen aan de Avinguda de Roma in de wijk Eixample, beschikt de accommodatie over 259 kamers over een Nobu-restaurant op de 23e verdieping (het eerste in Barcelona), evenals een Japans tapasrestaurant Kozara op lobbyniveau.

Het interieur weerspiegelt ook de Japanse invloed van de groep, met behulp van Kintsugi – “een ambacht waar gebarsten aardewerk wordt gerepareerd met lak gemengd met edele metalen om collages, texturen en ruimtes in het hele hotel te creëren”, waarvan het hotel zegt dat het “slim is gecombineerd met ongelooflijke kunstwerken geïnspireerd door de legendarische maestro van Catalonië, Gaudi ”.

Faciliteiten zoals een wellnesscentrum met een fitnessruimte en een spa, een terras in Koraza, een auditorium en een café worden allemaal bestempeld als “binnenkort”. Tarieven starten vanaf € 250 per nacht voor een Deluxe Skyline-kamer.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.