NL op Zakenreis: al ruim 100 deelnemers

Voor het event ‘NL op Zakenreis’, dat de ANVR op donderdag 2 februari houdt, hebben zich al ruim 100 deelnemers ingeschreven. Het event, bedoeld voor zakenreisagenten, zakenreisbedrijven, travel managers en andere belangstellenden in business travel, vindt plaats in het Auditorium in het Schiphol Hoofdgebouw. Business Traveller, net als TravMagazine een uitgave van TravelMedia, is mediapartner van het event.

Centraal op het event, dat voor de eerste keer wordt gehouden, is de vraag: wat wil de zakenreiziger in de toekomst? Wat verwacht hij van een airport, een luchtvaartmaatschappij, een hotel? En wat vraagt of verlangt hij van de travel manager in 2025?  Op het programma staan diverse sprekers, onder wie Willem van Ee, Directeur Consulaire Zaken en Visumbeleid van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij vertelt over de steun die Buitenlandse Zaken kan bieden bij zakendoen in de huidige turbulente wereld.

Andere sprekers zijn Prof. dr. Mr .ir. Sicco Santema, TU Delft, die aan de hand van gedragsonderzoek vertelt hoe meer efficiency de vliegtijd met een uur kan verkorten.
Albert van Veen, Chief Information Officer (CIO) van Schiphol Group, biedt een kijkje in de luchthaven van de toekomst als voorbereiding op de zakenreiziger van 2025.
Maarten Markus, Managing Director NH Group, stelt de vraag: videovergaderen, couchsurfen, of toch gewoon een hotel?
Simon Ferguson, vice-president & Managing Director Noord-Europa van Travelport, zet uiteen hoe generatie Y straks zijn zakenreis regelt en welke techniek daarbij wordt gebruikt.
Henk Delfos (GfK) presenteert resultaten van het rapport ‘Business Travel Tomorrow’. Ofwel,  hoe reist de business manager in 2025 en wat verwacht hij van zijn leveranciers?

Panel
Na de sprekers vindt een paneldiscussie plaats over onderwerpen die de revue zijn gepasseerd. Vertegenwoordigers van zakenreisbedrijven Uniglobe (Cees Klinkenberg), BCD Travel (Diederik Banken), Travelport (Erik van Markus) en zakenreisbedrijven gaan met elkaar en de zaal in gesprek. De discussie staat onder leiding van Business Traveller Nederland, een uitgave van Travmedia.
Tijdens de afsluitende Business Borrel is er gelegenheid tot netwerken. Het event op donderdag 2 februari duurt van 14.00 tot 17.00 uur. Aanmelden kan via ikkomook@anvr.nl onder vermelding van naam en organisatie.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Brussels Airport : zomerseizoen van start met 175 bestemmingen

Dynamic Meta widget allowed only for Posts listing source or in Post context
2

Nieuws

Dynamic Meta widget allowed only for Posts listing source or in Post context
3

Events

Dynamic Meta widget allowed only for Posts listing source or in Post context
4

Magazine

Dynamic Meta widget allowed only for Posts listing source or in Post context
5

Contact

Dynamic Meta widget allowed only for Posts listing source or in Post context

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises brengt wereldcruise van 154 nachten

Leestip: Perron Europa

Relais & Châteaux verwelkomt restaurant Zilte in Antwerpen

Relais & Châteaux laat je lekker roadtrippen

Winaars Gault&Millau Awards 2023 bekend gemaakt