Het merk Jo and Joe van Accor heeft een nieuw hotel geopend in Parijs in het 20e arrondissement van de stad.

Het merk lanceerde in 2016 met een opening in Hossegor een jaar later en een hotel in Parijs-Gentilly in 2019. Het concept wordt beschreven als een soort ‘hybride accommodatie’ die jeugdherberg, hotel en woonruimte combineert.

De 162 bedden tellende Jo en Joe Paris Nation opende vorige maand op 61 rue de Buzenval, op tien minuten lopen van Place de la Nation. Het gebouw is ontwikkeld door investeringsmaatschappij Novaxia en ontworpen door D en B Interior Design.

De kamers variëren van ‘Together’ slaapzalen met vier tot acht slaapplaatsen en een gedeelde badkamer, tot ‘Yours’ tweepersoonskamers met een eigen badkamer.

Faciliteiten omvatten snack- en ontspanningsruimte ‘Happy House’, een restaurant, bar en 100 m² op het dak, een Wojo coworking-ruimte en een vergaderruimte met een capaciteit voor maximaal 12 personen zittend (16 staand).

Het hotel werkt samen met Lucky Luciano-restaurants om verse Italiaanse gerechten aan te bieden, zoals pizza’s, salades en borden, samen met bier en kenmerkende cocktails.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.