De Galaxy A80 maakt deze dagen zijn debuut in de winkels. De Galaxy A80 is uitgerust met Samsungs eerste roterende camera en een nieuw Infinity Display. De prijs is 649 euro. 

“Met de Galaxy A80 haal je het beste uit je leven,” zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met de allerlaatste innovaties opent de Galaxy A80 een wereld aan nieuwe mobiele mogelijkheden. Daarmee past het helemaal bij de eisen van de huidige generatie: always on and always ready.”

De Samsung Galaxy A80 in het kort:

  • Samsungs eerste roterende camera van 48 MP: zo zijn foto’s en video’s altijd van uitzonderlijke kwaliteit. Of je nu sport in de buitenlucht of op vakantie geniet van street food in een nachtmarkt, met de 48 MP camera maak je glasheldere en levendige foto’s. Ook is de Galaxy A80 voorzien van een  Ultra Wide Lens met een kijkhoek van 123 graden. Zo leg je alles wat je ziet eenvoudig vast.
  • Meeslepend beeld en geluid: De Galaxy A80 heeft Samsungs nieuwe Infinity Display. Het 6,7 inch FHD+ Super Amoled scherm heeft een schermratio van 20:9. Daarmee ga je helemaal op in je favoriete films, series en streams. Dolby Atmos maakt de ervaring af met topgeluid via de speakers of oordopjes.
  • Altijd veilig en snel: Met beveiligingsplatform Samsung Knox ben je altijd zorgeloos verbonden, terwijl Intelligent Performance Enhancer ervoor zorgt dat de Galaxy A80 sneller en langer voor je werkt. Op basis van AI past het toestel batterijgebruik, CPU en RAM aan jouw specifieke eisen aan. Met als gevolg dat de performance nóg beter wordt.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.