Nieuwe Head of Sales bij American Express

American Express Global Business Travel (Amex GBT) Nederland heeft een nieuwe Head of Sales: Swapna Nair (32). Swapna, die op 1 mei is begonnen bij het zakenreismanagementbureau, rapporteert rechtstreeks aan Freek Jansen, algemeen directeur van Amex GBT Nederland.

Freek Jansen: ‘Swapna gaat onze positie op de Nederlandse markt versterken. Amex GBT biedt bedrijven zekerheid als het gaat om de veiligheid, focus en productiviteit van hun medewerkers als zij op reis zijn, en geeft deze medewerkers de plezierigste zakenreiservaring. Dit doen wij door continu in de Nederlandse markt te investeren, door technologische innovatie en door te bouwen aan een getalenteerd team. Ik ben ervan overtuigd dat Swapna met haar internationale commerciële ervaring op het gebied van technologie en digitalisering van grote toegevoegde waarde zal zijn.’

Swapna startte haar loopbaan bij Infosys Technologies en werkte vervolgens bij Philips, Avery Denison en Cap Gemini. Zowel in haar functie bij Infosys Technologies, als in haar Sales & Business Development rol bij Cap Gemini, waar Swapna werkte aan grootschalige verkoopprocessen rondom cloudoplossingen, lag de focus op het versterken van de marktpositie en het vergroten van het aantal klanten binnen de Europese markt.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

De nieuwe Business Traveller is uit!

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Heineken Experience weer feestelijk open

Cadeautip: Courvoisier VSOP

art'otel Amsterdam doet actie met STRAAT Museum

Holland America Line presenteert jubileumbiertje

Luxueuze privévilla’s bij Hotel Los Jardines de Abama Suites