Luxe boetiekhotel opent in Den Haag: The Collector

De hofstad is een nieuw lifestyle boetiekhotel rijker: The Collector.  Het hotel opent haar deuren in een monumentaal pand op de Haagsche Bluf midden in het bruisende centrum van de stad. The Collector is een initiatief van SLOK Hospitality Group (bekend van Mr. Jordaan, Linden Hotel en Hotel Luxer in Amsterdam) van horeca-ondernemers Tsibo Lin (foto) en Celine Lin-Chu.

Het wordt een luxe lifestyle boutique hotel met 57 kamers en een ruime lobby. “Met The Collector lanceren we een nieuw concept. We zijn namelijk allemaal verzamelaars. Misschien allang niet meer van postzegels, maar wel van ervaringen en verhalen. En die delen we graag met elkaar”, aldus Tsibo Lin, hotelondernemer SLOK Hospitality Group en onlangs verkozen tot Meest Markante Horecaondernemer van Amsterdam. “Bij The Collector faciliteren we die behoefte met een inspirerende omgeving. Of je nu avonturen wilt delen met reisgenoten, over je nieuwe plannen wilt brainstormen met co-workers of na een lange dag in de stad lekker wilt landen in de lobby.”

57 inspirerende kamers en een lobby voor iedereen
In samenwerking met Hugo Interieur Vormgeving wordt het monumentale pand op dit moment grondig gerenoveerd. “Alle 57 kamers ademen de luxe van een intiem lifestyle boutique hotel. De lobby weet een warme, open sfeer te creëren; een plek waar niet alleen onze gasten welkom zijn maar iedereen in Den Haag”, aldus Celine Lin-Chu, mede-oprichter SLOK Hospitality Group. “In onze deli zorgen we voor local treats, lekkere taartjes, verleidelijke lunchgerechtjes en specialty koffie en thee. Allemaal met een eigen, persoonlijke twist.”

De Haagsche Bluf
The Collector vestigt zich in een prachtig historisch pand aan de Haagsche Bluf, midden in het bruisende centrum van Den Haag. De eclectische architectuurstijlen op het plein, met historische materialen uit verschillende werelddelen, vormen een onverwachte verzameling op zich. “Het is juist dat onverwachte dat feilloos aansluit bij de filosofie van The Collector. Als je op reis bent, hoop je namelijk verrast te worden. En deze verrassingen deel je graag met de mensen om je heen”, zegt Tsibo Lin. Met The Collector hopen de hotelondernemers dit mooie stukje Den Haag nog meer tot leven te brengen en een positieve bijdrage te kunnen leveren aan ‘die mooie stad achter de duinen’. Verder openen op de Haagsche Bluf nog een aantal bekende horecaformules hun nieuwe vestiging.

SLOK Hospitality Group
Tsibo Lin en Celine Lin-Chu, horecaondernemers SLOK Hospitality Group, hebben al drie succesvolle boutique hotels in Amsterdam: Mr. Jordaan, Linden Hotel en Hotel Luxer. Met hun schat aan hospitality ervaring willen ze een volgende stap zetten door een vernieuwend lifestyle boutique hotel concept te lanceren dat een onvergetelijke beleving neerzet voor de gasten. Naast SLOK Hospitality Group is Tsibo Lin ook medeoprichter van Foodhallen Amsterdam en Rotterdam.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring