Het bestuur van BTP (Business Travel Partners) heeft onlangs voor al haar leden een contract getekend met Atriis Technologies voor een nieuw boekingsplatform. Het unieke platform is  ontworpen voor zowel zakenreisbureaus als voor klanten.

Met dit platform hebben alle kantoren en hun reizigers toegang tot het wereldwijde aanbod van alle luchtvaartmaatschappijen inclusief NDC, via verbindingen met meerdere GDS-en en airlines. Daarnaast kunnen ook hotels, treinen, auto’s en andere aanvullende diensten zoals transfers geboekt worden in dit systeem.

Met Atriis hebben de BTP leden toegang tot alle denkbare content die een reisagent nodig heeft, geconcentreerd in 1 systeem. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken, worden processen verbeterd en vereenvoudigd en hoeven zij niet meer buiten de traditionele kanalen om gefragmenteerd te boeken. Tevens biedt de tool een marktplaats met toegang tot de content van TMC’s in de gehele wereld.

Naast Atriis heeft BTP eveneens een contract gesloten met Umbrella Faces. In dit profile management systeem worden alle bedrijfs- en reizigersprofielen op 1 centrale plaats opgeslagen en beheerd. Doordat Umbrella verbonden is met alle reserveringssystemen en online bookingtools, zijn de (reizigers)gegevens in de boekingssystemen altijd up to date. Hiermee verlopen boekingen soepeler en zijn alle gegevens volgens AVG richtlijnen veilig opgeslagen. Sommige BTP leden werkten al met Umbrella, waaronder e-Business Travel en MTS, maar nu krijgen alle kantoren de beschikking over dit systeem.

Het bestuur van BTP is eveneens blij een uitbreiding over de grens naar België te kunnen  aankondigen. Recent is namelijk een nieuw lid, BTS Travel Group, gevestigd in Antwerpen onder leiding van Mickey Creyf, toegetreden tot BTP. BTS is één van de grootste onafhankelijke zakenreisbureaus van België. De organisatie bestaat uit drie onderdelen: BTS Corporate, BTS Incentives en BTS Travel Experts & Leisure. Hiermee dekken ze de hele lading van het aanbod binnen de reiswereld. Zij zijn een waardevolle aanvulling voor BTP.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.