Na twee jaar wachten maakt Manhattan zich op om een nieuwkomer te verwelkomen in het hotelaanbod van de Big Apple. NH Collection New York Madison Avenue, het eerste hotel van NH Hotel Group in Noord-Amerika, opent in april haar deuren. Het pand is omgetoverd tot een hotel dat haar gasten meeneemt op een reis terug in de tijd naar een van de meest markante periodes uit de geschiedenis van Gotham.

Het hotel is gevestigd in een gebouw geïnspireerd op de Renaissance Revival-architectuur uit 1920 en straalt pracht, creativiteit en het tumult van het gouden tijdperk van de reclame uit. Dankzij NH Collection New York Madison Avenue kunnen gasten genieten van de ambiance van Madison Avenue in de jaren ’50 en tegelijkertijd profiteren van alle gemakken van vandaag de dag.

De stijl van het interieur is duidelijk Europees, met een vleugje eclectische elegantie. Die nostalgische sfeer zet zich voort in de gemeenschappelijke ruimten van het etablissement, ontworpen om inspirerende ervaringen op te doen. Warme kamers met uitnodigende open haarden, comfortabele ruimten om uit te rusten en serene maar levendig ingerichte werkruimten zijn slechts enkele charmes van de lobby.

Omgeven door de meest iconische wolkenkrabbers in de skyline van New York, bieden vrijwel alle 288 hotelkamers een prachtig uitzicht op de stad. Vanaf het terras van de presidentiële suite kijkt de hotelgast uit over het Empire State Building. Zowel de suites als de deluxe kamers zijn ingericht met elegant houten meubilair en uitgerust met uitstekende voorzieningen die aan de hoogste normen van comfort voldoen. Boekingen zijn nu al mogelijk via de website van NH Collection.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.