LuggageHero breidt korte termijn bagage-opslagruimtes uit

Het Deense LuggageHero, waarbij toeristen hun bagage tegen betaling ergens tijdelijk kunnen stallen, is ook in Amsterdam begonnen. Er zijn inmiddels 38 locaties in de hoofdstad waar toeristen voor een paar uur of dagen hun bagage kunnen onderbrengen. Een concept dat wereldwijd opvalt door een unieke samenwerking met lokale winkels, hotels, cafés en restaurants.

LuggageHero is sinds de lancering in 2016 gegroeid naar ruim 800 drop-off points in Europa en de VS en actief in steden als New York, Londen, Barcelona, Rome, Madrid, Lissabon en Brussel. Wat het concept bijzonder maakt, is dat LuggageHero het tekort aan locaties voor baggage opslag in grote steden bestrijdt door het opzetten van een samenwerking met lokale ondernemers (winkels, restaurants, cafe’s et cetera). LuggageHero introduceert hiermee naar eigen zeggen niet alleen een innovatieve oplossing voor korte termijn bagage opslag, maar biedt de reiziger eveneens meer comfort bij het verkennen van een stad en de lokale ondernemer een aanvullend verdienmodel.

De drop-off points zijn afgestemd op de touristische hotspots in bekende buurten en nabij de belangrijkste OV-verbindingen. Het vinden van beschikbare drop-off points en het reserveren van de benodigde opslag gebeurt via een mobiele app. Voor het afgeven en het beheer van bagage betaalt men slechts € 1 per uur, met een maximum van € 10 per dag (per bagagestuk).

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon