Foto: Andrey Armyagov / Shutterstock.com

Vanaf juni bieden Lufthansa, Eurowings en SWISS maandelijkse herstartschema’s aan voor aanzienlijk meer bestemmingen in Duitsland en Europa dan in de afgelopen weken. De repatriëringsschema’s eindigen op 31 mei. In totaal zullen 80 vliegtuigen worden gereactiveerd voor de ‘juni-dienstregeling’. Dit betekent dat de komende maand in totaal 106 bestemmingen kunnen worden bediend.

“We voelen een groot verlangen en verlangen onder mensen om weer te reizen. Hotels en restaurants gaan langzaam open en bezoeken aan vrienden en familie worden in sommige gevallen weer toegestaan. Met alle voorzichtigheid maken we het nu mogelijk voor mensen om te ervaren wat ze lange tijd niet hebben kunnen doen. Het spreekt voor zich dat de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit hebben”, zegt Harry Hohmeister, lid van de raad van bestuur van de Duitse Lufthansa AG.

Vanaf juni zijn tal van bestemmingen zoals Mallorca, Sylt, Rostock en Kreta weer bereikbaar met de luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group. Verdere details van het ‘vluchtschema van juni’ zullen in de loop van deze komende week worden gepubliceerd. Klanten worden gevraagd om bij het plannen van hun reis rekening te houden met de huidige regels voor binnenkomst en quarantaine van de bestemmingen. Gedurende de hele reis kunnen er beperkingen worden opgelegd vanwege strengere hygiëne- en beveiligingsregels, bijvoorbeeld vanwege langere wachttijden bij de security checkpoints van de luchthaven. Ook de catering aan boord blijft tot nader order beperkt. De door de luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group op 4 mei ingevoerde verplichting om een ​​mond-/neuskapjes aan boord te dragen is door de gasten zeer positief onthaald en aanvaard. Reizigers moeten gedurende de hele reis worden gevraagd om een ​​masker te dragen.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.