De Spaanse prijsvechter LEVEL start 6 april met vluchten vanaf Schiphol. De Nederlandse luchthaven is de tweede short-haul hub in Europa van de airline.

LEVEL is onderdeel van de International Airlines Group (IAG), waartoe ook British Airways, Iberia, Vueling en Aer Lingus behoren. De airline gaat drie Airbus A321’s stationeren in Amsterdam. Hiermee wordt naar zeven Europese bestemmingen gevlogen.
LEVEL begint op 6 april met de eerste vluchten naar Rome en Wenen. De derde route naar Londen Luton volgt een dag later. De komende maanden worden er meer routes vanaf Amsterdam aan het vluchtschema toegevoegd: Barcelona, Lissabon, Milaan Malpensa en Fuerteventura.

Ticketprijzen (one-way) starten vanaf 19.99 euro naar Londen en vanaf 27.99 euro naar Rome en Wenen.
‘Amsterdam is een van de belangrijkste hubs in Europa’, zegt Krassimir Tanev, Managing Director van LEVEL. ‘Een basis op Schiphol bleek de beste optie voor onze uitbreidingsplannen. Dit zal de positie van LEVEL in Europa versterken. Hierbij bouwen we voort op de succesvolle opening van onze hub in Wenen vorig jaar. Wij bieden Nederlandse zaken- en vakantiereizigers betaalbare vluchten naar populaire Europese bestemmingen.’

Passagiers van LEVEL kunnen online inchecken of op het vliegveld. Er kan kosteloos één stuk handbagage worden meegenomen aan boord. Overige bagage kan tegen betaling worden bijgeboekt, evenals een uitgebreide selectie aan opties. Aan boord zijn tegen betaling eten en drinken verkrijgbaar.
Elk vliegtuig is voorzien van 210 economy stoelen. Samen met de toestellen die in Wenen gestationeerd zijn, bestaat de totale vloot van LEVEL short-haul uit zeven Airbus A321-vliegtuigen. (Foto: LEVEL).

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.