Kortingen op Qatar Airways Business Class

Qatar Airways start sale met tal van kortingen op Business Class tarieven, alsook economy. Het zogeheten Travel Festival van Qatar Airways is terug van weggeweest, en heeft in 2017 een flinke upgrade gekregen. Reizigers kunnen profiteren van een grote hoeveelheid spectaculaire deals binnen het wereldwijde netwerk van de luchtvaartmaatschappij. Van 9 tot en met 16 januari 2017 strooit de luchtvaartmaatschappij met speciale kortingen op Business Class en Economy Class. De Business Class van Qatar valt regelmatig in de prijzen.

Daarnaast kunnen social media-volgers van Qatar Airways tijdens de online Treasure Hunt van het Travel Festival op zoek gaan naar een gratis gouden ticket voor een van de wereldwijde bestemmingen van de maatschappij. Hints zijn gedurende de kortingsperiode op de Facebook-, Instagram-, en Twitter-pagina’s van Qatar Airways te vinden.

 Qatar Airways-passagiers hebben in 2017 de keuze uit nog meer bestemmingen, dankzij de toevoeging van vluchten naar onder andere Auckland (Nieuw-Zeeland), Canberra (Australië), Dublin (Ierland), Las Vegas in de Verenigde Staten, Rio de Janeiro (Brazilië) en Santiago (Chili). De aanbiedingen tussen 9 en 16 januari 2017 zijn geldig voor Economy en Business Class retourtickets in de periode van 11 januari tot en met 15 december 2017. Er zijn meer dan 150 bestemmingen beschikbaar, waaronder in het Midden-Oosten, Europa, Oost-Azië, Azië-Pacific en Afrika.

 Reizigers kunnen kiezen voor Dubai vanaf € 299 per persoon, de zomer achterna reizen met vluchten naar Bangkok vanaf € 499 per persoon, of cultuur snuiven in het Verre Oosten met vluchten naar Bali vanaf € 599 per persoon. Om te profiteren van de spectaculaire aanbiedingen, gaan reizigers naar qatarwairways.com of nemen ze contact op met het dichtstbijzijnde Qatar Airways-reisbureau.

 

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

'Duurzaamheidsbesef groeit onder zakenreizigers'

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

B&W hoofdtelefoon in Royal Burgundy

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...