KLM naar Boston in 2019

KLM breidt vanaf de zomer van 2019 haar netwerk uit met een nieuwe bestemming: Boston in de Verenigde Staten (BOS). Drie keer per week zal KLM vanaf Amsterdam vliegen naar deze nieuwe bestemming aan de Amerikaanse Noordoostkust. Hiervoor wordt een Airbus A330-300 ingezet, met een capaciteit van 292 stoelen per vlucht.

De KLM-vluchten naar Boston zijn een aanvulling op de twee dagelijkse vluchten tussen Amsterdam-Schiphol en Boston, die worden uitgevoerd door Delta Air Lines, de joint venture partner van Air France-KLM op trans-Atlantische routes.

“Door de toevoeging van een rechtstreekse KLM-vlucht bieden wij onze klanten, in samenwerking met Delta Air Lines, nog meer directe vliegverbindingen van en naar Boston. Boston is de 17e Noord-Atlantische bestemming die rechtstreeks door KLM wordt aangevlogen.” – KLM President & CEO, Pieter Elbers

KLM vliegt vanaf 31 maart 2019 op woensdag, vrijdag en zondag tussen Amsterdam-Schiphol en Boston. De vluchten met de Airbus A330-300 bieden 30 stoelen World Business Class, 40 stoelen Economy Comfort Class en 222 stoelen Economy Class. Per 1 juli 2019 komt er een vierde wekelijkse vlucht bij op maandag. Het vluchtschema ziet er als volgt uit:
KL0617 vertrekt van Amsterdam-Schiphol om 17.00 uur en arriveert om 18.30 uur lokale tijd in Boston.
KL0618 vertrekt van Boston om 22.00 uur lokale tijd en arriveert in Amsterdam-Schiphol om 10:35 uur de volgende dag.
De bestemming Boston
Boston ligt 300 kilometer ten noorden van New York en is de grootste stad van de Amerikaanse staat Massachusetts. Boston, bekend van onder meer de Harvard University, is een van de oudste en rijkste steden van de Verenigde Staten met een economie gebaseerd op financiële diensten, verzekeringen, onderwijs en hightechproducten en -onderzoek. Het Museum of Fine Arts werd geopend in 1876, telt maar liefst 450.000 kunstwerken, en is daarmee een van de meest veelomvattende musea ter wereld.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Riu Plaza Chicago opent haar deuren op toplocatie

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Riu Plaza Chicago opent haar deuren op toplocatie

Volop nieuwe Michelin sterren in Dubai

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend