KLM toont vernieuwde World Business Class-stoelen (foto’s)

KLM heeft haar vernieuwde World Business Class-stoelen geïntroduceerd. De bredere stoelen beschikken over een schuifdeur voor meer comfort en privacy. Dankzij innovatieve ontwikkelingen zijn de stoelen, inclusief alle bijbehorende technologie, gemiddeld 10 – 15 procent lichter dan Business Class-stoelen in hetzelfde segment. Dit draagt bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van KLM.

KLM heeft op basis van klantonderzoek de vernieuwde World Business Class-stoel laten ontwerpen. De nieuwe stoelen bieden passagiers alle ruimte en comfort:

 

  • Alle passagiers hebben direct toegang tot het gangpad. Elke stoel is voorzien van een lichtgewicht schuifdeur, die eenvoudig te openen en te sluiten is. Zo kan de stoel afgesloten worden voor meer privacy tijdens werken, relaxen en/of slapen.
  • Meer persoonlijke instelmogelijkheden en handige functionaliteiten, waaronder een instelbare ondersteuning voor de onderrug en een relaxmodus met subtiele rugmassage.
  • De stoel is te verstellen naar een comfortabel bed van twee meter (198 cm).
  • Er zijn diverse oplaadmogelijkheden voor apparatuur op een handige locatie in het zicht van de passagier. Ook is er de mogelijkheid om draadloos op te laden.
  • Er bevindt zich ook een afsluitbaar kastje met extra opbergruimte en een ingebouwde spiegel. De stoel biedt een verzonken fleshouder om ook bij mogelijke turbulentie een flesje water veilig ‘op’ tafel te kunnen zetten.

Overige World Business Class-services, zoals bijvoorbeeld het cateringconcept en SkyPriority blijven ongewijzigd. Foto’s van KLM:

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring