KLM rechtstreeks naar Rennes

Vanaf 26 maart 2023 vliegt KLM rechtstreeks naar de nieuwe bestemming Rennes, in het westen van Frankrijk. De vlucht wordt uitgevoerd door KLM Cityhopper. Rennes is de 8ste bestemming van KLM in Frankrijk. Met de toevoeging van Rennes aan het netwerk maakt KLM de regio Bretagne beter bereikbaar voor haar klanten.

Rennes

Rennes is de hoofdstad van de regio Bretagne in West-Frankrijk. Met meer dan 3000 historische gebouwen en monumenten, is Bretagne een van de grootste nationale erfgoedregio’s van het land. In de hoofdstad kun je genieten van festivals of spannende buitenactiviteiten zoals kajakken, suppen en paardrijden.

Vluchtschema

Dagelijks zal KLM Cityhopper een toestel inzetten met een totale capaciteit van 88 stoelen. De vlucht zal worden uitgevoerd vanaf het begin van de zomerperiode op 26 maart 2023. De vluchttijden zijn hetzelfde van maandag tot en met zaterdag. Op zondag gelden er andere tijden.

  • Van maandag tot en met zaterdag vertrekt KL1255 van Amsterdam Schiphol om 14:25 uur en arriveert om 16:00 uur op Rennes Airport. KL1256 vertrekt van Rennes Airport om 16:30 uur en arriveert om 18:10 uur op Amsterdam Schiphol.
  • Op zondag vertrekt KL1255 van Amsterdam Schiphol om 11:45 uur en arriveert om 13:20 uur op Rennes Airport. KL1256 vertrekt van Rennes Airport om 13:50 uur en arriveert om 15:30 uur op Amsterdam Schiphol.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon