KLM presenteert (Douwe Egberts) huisje 99 in Joure

Traditiegetrouw introduceert KLM ter gelegenheid van haar 99e verjaardag een nieuw Delfts blauw huisje. Dit jaar is de keuze gevallen op de eerste winkel van Douwe Egberts in Joure. Geen toeval, want vanaf zondag 28 oktober serveert KLM op al haar Europese en intercontinentale vluchten de duurzame UTZ- gecertificeerde koffie van Douwe Egberts.
KLM heeft gekozen voor een speciale DE-blend die perfect aansluit bij de smaakbeleving op grote hoogte. Deze koffie smaakt daardoor in de lucht net zo goed als op de grond. De duurzame koffie wordt ook geschonken in de Europese Crown Lounge, de intercontinentale Crown Lounge en in de diverse KLM-kantoren.
Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Joure overhandigde Pieter Elbers, president-directeur KLM, vandaag het eerste huisje aan de burgemeester van de Friese plaats, Fred Veenstra.
“De keuze voor de eerste winkel van Douwe Egberts in het mooie Joure onderstreept de goede samenwerking van onze merken. Goede koffie is belangrijk voor onze klanten. Daarnaast vindt KLM het cruciaal dat er duurzame koffie wordt geschonken. Twee typisch Nederlandse merken met een rijke historie, die allebei kwaliteit voorop stellen, kunnen niet anders dan elkaar versterken.”
Pieter Elbers, KLM president-directeur & CEO
Over KLM Delfts blauwe huisjes
Sinds de jaren vijftig reikt KLM Delfts blauwe huisjes uit aan World Business Class passagiers tijdens intercontinentale vluchten. De huisjes zijn replica’s van bijzondere gebouwen in Nederland. Vanaf 1994 loopt het aantal huisjes synchroon met de leeftijd van KLM. Sindsdien wordt ieder jaar op of rondom KLM’s verjaardag op 7 oktober een nieuw exemplaar aan de collectie toegevoegd. Volgend jaar op 7 oktober 2019 viert KLM als eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld, opererend onder de originele naam, haar 100ste verjaardag.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

JetBlue na NYC nu ook naar Boston vanaf Schiphol

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Amazon Prime Video in Polestar 2

Meesterwerk van The Glenrothes: 42 jaar oude single malt

Win een wijnreis naar Moldavië

Het aftellen tot RWC 2023 is begonnen...

Motorola lanceert budgetvriendelijke telefoon