KLM heeft gisteren haar nieuwe route naar Boston gestart. Drie keer per week zal KLM vanaf Amsterdam vliegen naar deze nieuwe bestemming aan de Amerikaanse Noordoostkust. Hiervoor wordt een Airbus A330-300 ingezet, met een capaciteit van 292 stoelen per vlucht. Vanaf 1 juli komt er zelfs een vierde wekelijkse vlucht.

De KLM-vluchten naar Boston zijn een aanvulling op de twee dagelijkse vluchten tussen Amsterdam-Schiphol en Boston, die worden uitgevoerd door Delta Air Lines, de joint venture partner van Air France-KLM op trans-Atlantische routes.

‘Door de toevoeging van een rechtstreekse KLM-vlucht bieden wij onze klanten, in samenwerking met Delta Air Lines, nog meer directe vliegverbindingen van en naar Boston. Boston is de 17e Noord-Atlantische bestemming die rechtstreeks door KLM wordt aangevlogen.’ aldus KLM topman Elbers die mee was op de eerste vlucht.

KLM vliegt vanaf 31 maart 2019 op woensdag, vrijdag en zondag tussen Amsterdam-Schiphol en Boston. De vluchten met de Airbus A330-300 bieden 30 stoelen World Business Class, 40 stoelen Economy Comfort Class en 222 stoelen Economy Class. Per 1 juli 2019 komt er een vierde wekelijkse vlucht bij op maandag. Het vluchtschema ziet er als volgt uit:
KL0617 vertrekt van Amsterdam-Schiphol om 17.00 uur en arriveert om 18.30 uur lokale tijd in Boston.
KL0618 vertrekt van Boston om 22.00 uur lokale tijd en arriveert in Amsterdam-Schiphol om 10:35 uur de volgende dag.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.