KLM breidt haar netwerk in Costa Rica uit. Vanaf winter 2019 vliegt KLM vier keer per week naar Guanacaste Libera (LIR) in Costa Rica.

De regio aan de Pacifische kust van Costa Rica wordt gevlogen met een rechtstreekse KLM-vlucht. Op de heenweg is er een tussenlanding in San José (Costa Rica), een bestemming die momenteel al in de winterdienstregeling van KLM is opgenomen.
KLM vliegt vanaf 29 oktober 2019 op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen Amsterdam-Schiphol, San José en Guanacaste-Liberia. De vluchten worden uitgevoerd met de Boeing 787-9, met 30 stoelen World Business Class, 45 stoelen Economy Comfort Class en 219 stoelen Economy Class.

Tijden
KL0717/KL0719 vertrekt van Amsterdam-Schiphol om 11.35 uur, en arriveert om 17.15 uur lokale tijd in San José, Costa Rica. Daar vertrekt de vlucht vervolgens om 19.15 uur richting Guanacaste Liberia, om daar om 20.10 uur te landen.
Onder hetzelfde vluchtnummer gaat de retour vlucht vervolgens na 65 minuten rechtstreeks door naar Amsterdam, met een vertrek uit Guanacaste Liberia om 21.15 uur lokale tijd, en arriveert de volgende dag om 13.20 uur in Amsterdam-Schiphol.

Het is mogelijk om op hetzelfde ticket een heenreis naar San José te combineren met een terugreis vanaf Guanacaste Liberia, wat deze nieuwe vlucht tot een goede combinatie maakt voor iedereen die de natuur van Costa Rica wil ontdekken.

‘Guanacaste is de op één na grootste regio van Costa Rica. De streek staat bekend om zijn prachtige natuur, wat het maakt tot een unieke vakantiebestemming in combinatie met San José. Dit alles maakt Guanacaste Liberia een waardevolle toevoeging aan ons KLM-netwerk’, zegt Pieter Elbers, CEO van KLM.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.