KLM biedt haar klanten, met de ingang van de winterdienstregeling op zondag 28 oktober, de exclusieve Rituals productlijn ‘The Amsterdam Collection’. Deze Rituals producten zijn speciaal voor KLM-klanten ontwikkeld en werd vrijdag gepresenteerd door de topmannen van beide bedrijven in het Rijksmuseum. 

Voor de ‘The Amsterdam Collection’ liet Rituals zich inspireren door ‘Waar het Verre Oosten en het historische Westen voor het eerst samenkwamen’. De geuren uit de nieuwe lijn zijn hier een afspiegeling van: Nederlandse tulpen en Japanse yuzu. De Rituals producten worden vanaf zondag 28 oktober 2018 gefaseerd aan boord gebracht.

De look & feel van ‘The Amsterdam Collection’ is geïnspireerd op het design van ‘De Dekselvaas’ (gedateerd 1695-1700) van kunstenaar Gerrit Pietersz. Kam. De vaas is sinds 1969 eigendom van het Rijksmuseum. De bloemen en takken op de vaas met deksel zijn gebaseerd op Aziatische keramiek en textiel.

Rituals in World Business Class & Economy Class

De nieuwe Rituals verzorgingsproducten zijn uitsluitend aan boord van KLM-vluchten beschikbaar. Klanten in de World Business class kunnen op het toilet beschikken over hand foam en hand & body lotion, hair gel en body mist. Daarnaast ontvangen zij een mooie set van face moisturizer en lip balm. Voor klanten in de Economy Class is er een verzorgende hand foam beschikbaar op het toilet.

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.