The continent of South America

KLM ontsluit via de nieuwe Braziliaanse hub Fortaleza samen met airline-partner GOL steeds meer bestemmingen. Er zijn nu codeshares aangekondigd voor doorverbindingen naar Belem, Brasilia, Manaus, Natal, Recife en Salvador da Bahia. Ook partner Air France sluit aan in de codeshares.

KLM vliegt met ingang van mei 2018 rechtstreeks naar Fortaleza. Met deze derde Braziliaanse bestemming in het noordoosten van Brazilië verstevigt KLM haar positie als belangrijke Europese luchtvaartmaatschappij op de Braziliaanse markt voor zowel zakelijke als leisure reizigers. KLM zal drie keer per week vanaf Amsterdam naar deze nieuwe bestemming vliegen met een Airbus A330-200 en met een capaciteit van 268 stoelen per vlucht. TUI Nederland biedt inmiddels leisure-reizen aan naar de bestemming.

Mede door de samenwerking met de Braziliaanse vliegmaatschappij GOL is voor Fortaleza als derde bestemming gekozen. De strategische ligging, de economische en toeristische ontwikkeling, en de nieuwe vliegverbindingen van GOL met grote steden in het noorden en noordoosten van Brazilië maken Fortaleza een aantrekkelijke KLM bestemming. Ook KLM’s partner Air France zal met ingang van mei 2018 vluchten vanuit Parijs naar Fortaleza uitvoeren.

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.