Bristol Airport Foto: A G Baxter/Shutterstock.com
Bristol Airport Foto: A G Baxter/Shutterstock.com

KLM vergroot de capaciteit tussen Amsterdam en de luchthaven van Bristol door 10.000 stoelen toe te voegen voor de zomer. Dat meldt de Britse luchthaven in een persverklaring.

KLM zet tussen 24 juni en 27 oktober een grotere Boeing 737 in. Dit levert op de route 32 extra stoelen per vlucht op. De airline heeft vier dagelijkse vluchten van Amsterdam naar Bristol, in het zuidwesten van Engeland. De introductie van de Boeing 737 verhoogt de totale stoelcapaciteit met ruim 6 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Met de extra capaciteit van bijna 10.000 stoelen richt KLM zich mede op passagiers in het westen van Engeland. ‘Deze hebben meer gelegenheid om met KLM te vliegen en te profiteren van onze wereldwijde verbindingen vanaf Schiphol’, zegt Benedicte Duval, General Manager voor Air France-KLM in de UK en Ierland.
KLM biedt vanaf Amsterdam 162 bestemmingen wereldwijd aan. Daarnaast wordt Amsterdam op de Britse markt gepromoot als weekend-break.

‘Deze beslissing is gebaseerd op de sterke vraag van passagiers in de regio en vormt een belangrijke mijlpaal in onze relatie met KLM’, zegt Nigel Scott, business development directeur van Bristol Airport. Volgens Scott heeft KLM de service en het product van de luchthaven van Bristol gedurende 30 jaar van het partnerschap consequent verbeterd. ‘We kijken uit naar verdere samenwerking in de toekomst. Zowel zakenreizigers, vakantiegangers als inkomende bezoekers zullen profiteren van de verbeterde verbinding van Bristol naar de wereld via de Amsterdamse hub.’

LEAVE A REPLY

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.