Kleurrijk Delta Air Lines viert Pride tijdens Canal Parade

Medewerkers uit diverse geledingen van Delta Air Lines hebben op 5 augustus vol trots deelgenomen aan de Canal Parade, een van de hoogtepunten van het Amsterdam Pride-festival. Dit was de eerste keer dat de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij deelnam aan dit kleurrijke evenement, dat tienduizenden toeschouwers langs de grachten van de stad trok.

Delta’s boot, versierd met regenbogen en wolken en compleet met het herkenbare widget-staartvlak van haar vliegtuigen, voer over de Amsterdamse grachten met een bemanning van Delta-medewerkers in ‘Pride in Flight’-t-shirts. Ze werden vergezeld door gasten van Delta partnerluchtvaartmaatschappij KLM, evenals LGBTQ+-reisinfluencers, DJ Bo Monde en Miss Gay Holland 2017.

Wees jezelf bij ons
Matteo Curcio, Senior Vice President van Delta voor Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India, die ook aan boord was, zei: “Delta richt zich op het samenbrengen van mensen en gemeenschappen. Het thema #YouAreIncluded van Amsterdam Pride sluit daar helemaal op aan. We vonden het geweldig om deel uit te maken van dit feest en om plezier te hebben met onze collega’s en klanten.’

Verschillen maken sterker
Het evenement is een schoolvoorbeeld van de voortdurende toewijding van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij aan diversiteit, rechtvaardigheid en inclusie. Delta steunt de LGBTQ+-gemeenschap en onderkent de verschillen die haar als bedrijf sterker maken. “We zijn iedereen die heeft geholpen om dit mogelijk te maken enorm dankbaar. Ons Nederlandse Delta-team was heel enthousiast en gepassioneerd om deelgenoot te zijn van dit evenement”, zei Raymond Timmer, Delta Cargo Manager en Pride Ambassadeur. “Het was een geweldige ervaring en we hopen het volgend jaar weer te kunnen doen.”

Onderkenning diversiteit en inclusie essentieel
“Delta verbindt de wereld en stelt zich ten doel dat iedereen – ongeacht identiteit – wordt gerespecteerd en gewaardeerd. Dat maakt deel uit van haar visie”, zegt Dewayne Queen, president van Delta’s EQUAL, een vrijwilligersorganisatie die Delta’s LGBTQ+-medewerkers en hun gelijkgestemden vertegenwoordigt. “Delta neemt haar verantwoordelijkheid als leider op dit gebied serieus en we zetten ons in om diversiteit en inclusie wereldwijd te ondersteunen. Daarom zijn we verheugd om hier in Amsterdam dit prachtige evenement te vieren.” Dewayne werd aan boord vergezeld door drie andere EQUAL-leden.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Regent Seven Seas Cruises neemt nieuw schip in ontvangst

Met Helly Hansen de piste op

Nederlandse touch bij zeer exclusief horloge

Iconische B&W Zeppelin nu in versie McLaren

Saudia vernieuwt livery en digitale klantervaring