JetBlue vanaf volgende week ook rechtstreeks naar Boston

Deze dinsdagochtend zijn de eerste veertien dagelijkse non-stop vluchten met JetBlue naar en vanuit JFK Airport (New York) een feit, en kunnen we alvast vooruit kijken naar een volgende mijlpaal: de start van een dagelijkse connectie tussen Schiphol en Boston vanaf 21 september. 

Het in 2000 opgerichte New Yorkse JetBlue telt inmiddels ruim 100 bestemmingen, waarvan (met de toevoeging van Amsterdam) drie Europese steden. Sinds 2021 wordt er op London gevlogen (Heathrow en Gatwick) en sinds afgelopen juni ook op Parijs.

‘Europa is de grootste markt waar we nog niet op vlogen’, vertelde Robin Hayes (ceo JetBlue) tijdens de inaugurele vlucht op 30 augustus, over de keus om op Amsterdam te gaan vliegen. Hij voegde daaraan toe dat de twee nieuwe routes ook tijdens de zomer 2024 gevlogen zullen worden.

Event

Ter gelegenheid van de lancering van de nieuwe vlucht Amsterdam-Boston nodigt JetBlue professionals uit de reisbranche dan ook uit deel te nemen aan het evenement Boom Boston, op 21 september 2023 (ontvangst 18.00 uur) in het Rozentheater aan Rozengracht 117 in Amsterdam. Aanmelding is hierbij noodzakelijk.

Andere benadering

JetBlue pakt de zaken anders aan dan traditionele airlines, mede door een andere benadering van de reiziger. JetBlue is naar eigen zeggen geen lowcost maatschappij, maar low fare, met veel extra toegevoegde waarde tegen een laag tarief. Met een hoog serviceniveau, veel inclusief en kleinere toestellen op longhaul routes, staat de mens bij JetBlue centraal.

Core en Mint

Naar New York en Boston wordt gevlogen met nieuwe toestellen: de A321 Neo LR, een narrow body-toestel met één gangpad.  Reizigers kunnen kiezen voor Core, JetBlue’s economy klasse met extra’s als onbeperkte wifi, snackcorner en amenity kit en deken. In Core onderscheidt de airline zich van anderen door als enige een build-your-own-meal-concept aan te bieden.  In JetBlue Mint geniet je van een premium ervaring in privésuites met uitgebreide luxe en service. Zie onze eerdere berichten voor meer details over Core en Mint.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

Air France-KLM bezorgt Nederlandse economie 21,9 miljard euro en 267.990 banen

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop

A350 van Corendon nu ook naar Bonaire