Jet Airways breidt uit in India

Jet Airways breidt het route netwerk in Noord-India met deze nieuwe dagelijkse service tussen Jaipur en Chandigarh nog verder uit. De nieuwe dienst maakt deel uit van Jet Airways’ strategie om nieuwe directe vluchten te introduceren tussen Indiase metropolen en grote steden in de regio..Ook introduceert de luchtvaartmaatschappij directe non-stop vluchten tussen Madurai – Mumbai en Bagdogra – Mumbai.

Jaipur is een belangrijke toeristische plaats en hoofdstad van de deelstaat Rajasthan. De stad staat bekend als ‘roze stad’ en heeft deze naam te danken aan de vele roze kleurige huizen in het woestijnachtige landschap van Jaipur. Populaire bezienswaardigheden in de regio zijn onder andere het imposante City Palace dat o.a. een museum over de geschiedenis van de Maharaja’s herbergt, het uit roze zandsteen opgetrokken Hawa Mahal paleis of een van de vele forten in de omgeving zoals het fameuze Amber fort. Ook is Jaipur de ideale toegangspoort voor reizen door de prachtige regio Rajasthan, zoals naar Jodhpur, Jaisalmer, Udaipur en Mount Abu.

Zakelijke hub en bijzondere bezienswaardigheden
Chandigarh is de hoofdstad van de twee deelstaten Punjab en Haryana. Wereldwijd staat de stad bekend om de opkomende outsourcing en IT-diensten. Maar de stad heeft de toeristische bezoeker ook veel te bieden. Bekende attracties zijn Rose Garden, waar je duizenden veelkleurige rozen kunt bewonderen en Rock Garden, ook wel het achtste wereldwonder genoemd. Een wonderlijke wereld met kunstwerken gemaakt van industrieel- en huisafval in een prachtig park.

Deel dit artikel

Dit artikel is geschreven door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Populair

1

IATA-top: een hete middag in Dubai, zeker voor Nederland...

2

Forse groei AirPlus

3

Gratis wifi in alle treinen Thalys

4

Nieuw high-speed internet op Airport Weeze

5

Schiphol opent Lounge 2

Bekijk hier de nieuwste uitgave Business Traveller:

Lifestyle

Volop nieuwe Michelin sterren in Dubai

NIO presenteert nieuwe EL8

Uit het magazine: 'Het ultieme eilandgevoel op Ibiza'

NIO House Amsterdam officieel geopend

Getac komt met de eerste AI-ready robuuste laptop